Fiat Alfa Romeo Citroën Peugeot Peugeot Renault Dacia Jeep

Profil

SCAN AUTO & DYBBROE GROUP - ORIGINALDELE TIL AUTOBRANCHEN

Vi er mere end det - vi er helt originale!


ScanDybbroe servicerer og leverer originale og øvrige kvalitetsreservedele til de frie og uafhængige værksteder, de autoriserede forhandlere, branchens grossister, karrosseriopbyggere m.m.

Konceptet er i al sin enkelthed, at være lagerførende i et meget bredt originalt program i kombination med, at have
deciderede specialister inden for de bilmærker selskabet udbyder reservedele til.

Specialister i de franske og italienske mærker


Scan Auto & Dybbroe Group A/S er en sammenlægning af de to selskaber Dybbroe A/S & Scan Auto Reservedele A/S, som har specialiseret sig i at levere originale reservedele til Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Fiat, Jeep, Lancia, Peugeot, Opel, Dacia & Renault.

Selskabets historie går tilbage til 1953, hvor Dybbroe A/S startede som leverandør til den samlede danske autobranche, og har siden udviklet såvel produktprogram som markedsområde.

Scan Auto & Dybbroe Group har kunder i hele Europa og sender dagligt over 300 pakker fra det i alt 5.500 M2 samlede varelager i Randers. Vareprogrammet består af over 18.000 varenumre, og der er konstant fokus på oprettelse af nye referencer, således der kan leveres de reservedele, kunderne efterspørger. Selskabet har derudover salgs-/administrationskontor i Norge (Oslo).

Selskabet beskæftiger 25 kompetente medarbejdere, som alle er produktspecialister i de Franske & Italienske bilmærker. Alle medarbejdere betragter de mange kunder som partnere ud fra den simple filosofi - at kunden er den egentlige arbejdsgiver.
Kun ved en fælles forståelse og værdibaseret samarbejde, skaber vi værdi i hele "kæden".

Scan Auto & Dybbroe Group

Engelsholmvej 33 | DK 8940 | Randers SV
N-0405 Oslo | Organisasjonsnummer 916779461 MVA

kundeservice@scandybbroe.dk

Danmark: +45 88 77 50 00
Norge: +47 8150 3455
Sverige: +46 10 888 5555